Teminiai ištekliai
 
 

                               Elektroninės knygos                                                                                  Atvirosios prieigos ištekliai                                                  
                    Straipsniai elektroniniuose žurnaluose                                                                        Naudingos nuorodos 
                                                                                  
 
Elektroninės knygos

eBooks on EBSCOhost (Academic Сollection) Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė universali duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite el. knygas įvairiomis temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

KTU leidyklos e. knygos Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė lietuvių kalba, kurioje rasite el. knygas įvairiomis temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

Science Direct eBooks Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite el. knygas įvairiomis temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

VGTU leidyklos elektroninės knygos Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė lietuvių kalba, kurioje rasite el. knygas įvairiomis temomis.
 
Straipsniai elektroniniuose žurnaluose
 
Academic Search Complete (per EBSCOhost) Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite straipsnius, konferencijų medžiagą įvairiomis temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

Cambridge Journals Online Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė anglų kalba. (Prieiga prie žurnalų, išleistų iki 2015 m.)
.............................................................................................................................................................................................................................

Emerald Management eJournals Collection Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite straipsnius įvairiomis temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

ICPSR Prenumeruojama Some full text available
Duomenų rinkiniai politikos mokslų, ekonomikos, sociologijos, edukologijos, psichologijos ir kitomis temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

JSTOR Collections Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite straipsnius įvairiomis temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

Library, Information Science&TechnologyAbstracts (per EBSCOhost) Prenumeruojama
Moksliniai žurnalai, knygos, mokslinės ataskaitos, konferencijų pranešimai.
.............................................................................................................................................................................................................................

MasterFILE Premier (per EBSCOhost) Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite straipsnius įvairiomis temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

Newspaper Source (per EBSCOhost) Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė universalia tematika.
.............................................................................................................................................................................................................................

Oxford Journals Collection Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė universali duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite straipsnius įvairiomis temomis
.............................................................................................................................................................................................................................

SAGE Journals Online Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite straipsnius įvairiomis temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

Sage Research Methods Prenumeruojama Some full text available Resource contains video
Visatekstė duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite informaciją apie mokslinių tyrimų metodus knygose, moksliniuose žurnaluose, enciklopedijose, žodynuose, vaizdo medžiagoje.  
.............................................................................................................................................................................................................................

SocINDEX with Full Text (per EBSCOhost) Prenumeruojama Some full text available
Moksliniai žurnalai socialinių mokslų temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

Science Direct Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite straipsnius įvairiomis temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

SpringerLink (Archyvas) Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite straipsnius įvairiomis temomis. (Prieiga prie žurnalų, išleistų iki 2015 m.).
.............................................................................................................................................................................................................................

Taylor & Francis Online Prenumeruojama Some full text available
Visatekstė duomenų bazė anglų kalba, kurioje rasite straipsnius įvairiomis temomis.
 
Atvirosios prieigos ištekliai 


American Communication Journal Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Atviros prieigos žurnalas komunikacijos tema.
.............................................................................................................................................................................................................................

Canadian Journal of Communication Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Komunikacijos mokslų žurnalas.
.............................................................................................................................................................................................................................

CCOTC vadovėliai Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Įvairių mokslo sričių laisvos prieigos vadovėliai.
.............................................................................................................................................................................................................................

Communication Open Textbooks Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Atviros prieigos vadovėliai komunikacijos tema.  
.............................................................................................................................................................................................................................

Conflict & communication online Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Atviros prieigos mokslinis žurnalas komunikacijos tematika anglų ir vokiečių kalbomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

DOAJ Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Atviros prieigos leidinių katalogas.
.............................................................................................................................................................................................................................

Informacijos mokslai Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Vilniaus universiteto leidžiamas informacijos ir komunikacijos mokslų srities žurnalas.
.............................................................................................................................................................................................................................

Journal of Communications (JCM) Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Komunikacijos mokslų žurnalas.
.............................................................................................................................................................................................................................

Journal of Intercultural Communication Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Atviros prieigos mokslinis žurnalas tarpkultūrinės komunikacijos tematika.
.............................................................................................................................................................................................................................

Journal of Mass Communication & Journalism Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Atviros prieigos žurnalas masinių informacijos priemonių, žurnalistikos tematika.
.............................................................................................................................................................................................................................

Journal of Science Communication Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Atviros prieigos žurnalas mokslinės komunikacijos tematika.
.............................................................................................................................................................................................................................

LIDA Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Lietuvos virtuali skaitmeninė empirinių HSM duomenų kaupimo, ilgalaikio saugojimo ir sklaidos infrastruktūra
.............................................................................................................................................................................................................................

MRU mokslo žurnalai Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Mykolo Romerio universiteto leidžiami atviros prieigos moksliniai žurnalai socialinių mokslų temomis.
.............................................................................................................................................................................................................................

Open Access Journals Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Atviros prieigos žurnalai komunikacijos mokslų temomis.
 
Naudingos nuorodos


Europe Media Monitor (EMM) Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Europos šalių žiniasklaidos naujienų portalas.
.............................................................................................................................................................................................................................

Historical Newspaper Library Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Istorinių laikraščių archyvas.
.............................................................................................................................................................................................................................

Irish Film & TV Research Online Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Airiškų filmų ir televizijos duomenų portalas.
.............................................................................................................................................................................................................................

Lietuvos Statistikos Departamentas Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Oficialiosios statistikos portalas.
.............................................................................................................................................................................................................................

Know How Non Profit Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Dalijimosi gerąja komunikacijos, viesšųjų ryšių ir kitų sričių patirtimi portalas.
.............................................................................................................................................................................................................................

The International Association for Media and Communication Research Unrestricted Resource Some full text availableopenURL
Tarptautinė žiniasklaidos ir komunikacijos asociacija.
 
Teminis bibliotekininkas
Paslaugos
Citavimo stiliai ir bibliografinės informacijos tvarkymas